Київ, Львів: Берлін: Лондон: Торонто: Чикаго: Сідней: :: неділя, 26 травня 2019 року

Чи вірете ви в Бога?

Переглядів: 218635
Додано: 03.07.2003 Додав: Володимир  тем: 31
Hi 0 Рекомендую 0 Коментарі: 1053
  • 22:02 03.07.2003
    0 0
    Хотілось би поспілкуватися з людьми на цю тему. А то все про гроші, про візи і роботу, що вже аж трішечки надоїло. Ділітся своїми думками і враженнями. ЧИ ВІРЕТЕ ВИ В БОГА?
     
  • 22:06 03.07.2003
    0 0
    Так звичайно особисто я так !Без Бога жити не можливо!
     
  • 22:44 03.07.2003
    0 0
    А можна трішечи вглибитися в цю тему? Яке значення Бог має у вашому житті? Що ви робете для того, щоб краще його пізнати?
     
  • 23:07 03.07.2003
    0 0
    Я багато читав Біблію, також щоденні молитви бачу і чую його на кожному кроці не уявляю собі життя без Нього
     
  • 23:31 03.07.2003
    0 0
    А можна запитати звідки ви і якого ви віроісповідання?
     
  • 00:14 04.07.2003
    0 0
    z polszczi hrekokatolyckoho wiroispowiduwannia
     
  • 12:47 04.07.2003
    0 0
    Так у Бога вірить більшість. Але кожен розуміє у цьому щось своє. А ще гірше коли прикриваючись релігією люди чинять зло. Для мене Бог це абсолют добра і наприклад мене не хвилює якого віросповідання людина. Якщо вона служить добру - то вона зі мною однієї релігії. Релігії добра.
     
  • 00:09 05.07.2003
    0 0
    Pane Myron cilkom zhodzujusia z wamy ,dla mene tez ne maje znaczennia wiroispowidannia ludyna jakszo czynyt dobro swojemu blyzniomu wse odno hto win czy greko czy rymo czy protestant!!
     
  • 18:12 05.07.2003
    0 0
    Мене також не хвилює якого віроісповідання людина. Серед моїх друзів є протестанські пастори, православні священники, греко і римо католицькі також. Але все ж таки при зустрічі з певними людьми все ж таки хвилюватися треба наприклад з "свідками Єгови". Нажаль я не дуже згідний з словами Релігія добра. Тому що це виходить, що ви робите іншу релігію. А я вірую в мого Господа Ісуса Христа який прийшов в цей світ і дарував нам прощення наших гріхів. Кожна людина є грішна і робить багато помилок "як написано: Нема праведного ані одного." (Рим.3:10) Яка різниця між християнством і релігією добра? Кожен християнин який вірує в Ісуса Христа як свого спасителя і відкупителя і визнає Його за Господа має прощення гріхів і життя вічне. Людина яка ж не визнає Ісуса Христа за свого спасителя і відкупителя не може цього отримати.
     
  • 18:32 05.07.2003
    0 0
    Іще хотів би додати. Не цілком правильно вважати, що Бог це абсолют добра. Якщо я вас правильно зрозумів то це все добро разом взяте це і є Бог або як ще інколи кажуть добра енергія це є Бог. Але добро, любов, справедливість, вірність, жертовність і так далі. Це все походить від Бога. Бог це не просто добро, Він є явний і Він обявився нам. Правильно так сказати, що є Бог Отець, Бог Син і Бог Дух Святий це є Пресвята Тройця в одній іпостасі. Але це все моє розуміння можливо ви будете не згідні зо мною. Можливо є тут хтось хто відвідує Католицьку Катедру на Дюк стріт?
     
  • 01:15 10.07.2003
    0 0
    Можливо і ще хтось захоче залишити тут своє повідомлення я був би дуже радий.
     
  • 22:58 14.08.2003
    0 0
    Як ви думаєте який смисл нашого життя, окрім заробляння грошей? Як ми повинні його прожити? Куда ми підемо після смерті? Якою дорогою ми хочемо іти?
     
  • 13:53 19.08.2003
    0 0
    Нажаль пане Володимире я не можу з вами сперечатись про християнство бо перш за все цей форум має взагалі іншу тему, а по друге я різкий противник будь яких релігійних чвар. І навряд чи ви хоч якось звернети увагу на мою пораду спробувати подивитись на християнство скептичніше, а не сприймати все у такому ідеалі.
    Наприклад я сприймаю християнство і поважаю головно за те що це релігія моїх батьків, дідів. Це історично релігія козаків і так далі. Але поза тим багато чого мене у ньому відштовхує. Наприклад ви до найменшої клітини свого тіла переконані у всьому-всьому що стосується цієї релігії. А обдумати проаналізувати поставити під сумнів ви боїтеся - бо це гріх. Так звичайно легше жити з вірою у те що я піду до раю бо вірю в Христа ніж сумніватися і шукати істину. І звичайно легше зразу називати віровідступниками чи ще чимось всіх хто її шукає ніж обгрунтовано з ними дискутувати. Бо звідки ж візьметься обґрунтована дискусія якщо всі християнські переконання базуються на книзі сумнівного походження яку багато років тому написали жиди? І вона сотні разів переписана і версія від версії суттєво відрізняється?

    Я вже чую ваші обурення...

    Але це моя думка і я її не соромлюся...
     
  • 17:15 26.08.2003
    0 0
    З 14-и років комсомолец, який став віруючим. Подяка Богові-що Він присутній завжди.
     
  • 20:17 27.08.2003
    0 0
    Якби ж я міг сприймати усе в ідеалі я б був би щасливий Ви казали щоб подивитися на хрестиянство скептично, можна навіть і з кретичної точки зору. Я б навіть попросив би вам якщо ви маєте вільний час напишіть будьласка вашу оцінку з критичної точки зору. Але щоб ця критика була розумна і опиралася хоча б на якісь наукові чи історичні дані.
    Стосовно про гріх ви можете згрішити в очах людей, але саме головне, щоб ви залишались чистим перед Богом.
    На рахунок релігіїних чвар. Є людини які тільки тим і займаються а є люди які просто ідуть за Христом все своє життя.
     

Чи вірете ви в Бога?

Наші Друзі: Новини Львова